снимка БулфотоНационалната служба за охрана (НСО) ще охранява провеждането на

...
снимка БулфотоНационалната служба за охрана (НСО) ще охранява провеждането на
Коментари Харесай

НСО ще охранява провеждането на 3 март в столицата, ще извършват и проверки

снимка Булфото

Националната работа за защита (НСО) ще охранява провеждането на празника 3 март в столицата. Това оповестиха от пресцентъра на службата. 

От 11.00 часа пред Паметника на Незнайния боец ще се състои церемонията по издигане на националното знаме на България. От 12.00 ч. пред президентството ще има тържествена промяна на гвардейския часовой. Тържествената заря-проверка по случай 3 март ще бъде от 18.30 часа на пл. " Народно заседание ".

Гражданите, които желаят да следят церемонията пред Паметника на Незнайния боец, ще имат достъп до събитието през контролно-пропускателни пунктове, проведени на ул. " Раковски " и " Оборище ", при ул. " Париж " и ул. " Шипка " и при южната страна на храм-паметника " Свети Александър Невски ".

За искащите да следят тържествената заря- инспекция на пл. " Народно заседание " ще бъде обезпечен достъп през три контролно-пропускателни пункта - два от двете страни на пешеходните алеи на бул. " Цар Освободител ", наоколо до изходите на подлеза при СУ " Свети Климент Охридски " (кръстовището на бул. " Цар Освободител " и бул. " В. Левски " ) и през един контролно-пропусквателен пункт на бул. " Цар Освободител " (откъм хотел " Сенс " ).

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за НСО и при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, се показва в известието. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на събитията, заради неспособност на място да бъде проведено съхраняването им. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран,посочват от НСО.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР