снимка: БулфотоНад Черноморието ще е с разкъсана, предимно висока облачност.Минималните

...
снимка: БулфотоНад Черноморието ще е с разкъсана, предимно висока облачност.Минималните
Коментари Харесай

До 15 градуса в петък

снимка: Булфото

Над Черноморието ще е с раздрана, най-вече висока облачност.

Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°.

През идващото денонощие ще е с раздрана облачност; денем над Западна и Централна България - най-вече забележителна. Ще духа слаб, в източната половина от страната сдържан вятър от юг-югозапад. Затоплянето ще продължи. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°; дневните в множеството региони ще са към и над 10°, тук-там ще доближават до към 15°.

Над планините облачността ще е раздрана, най-вече забележителна. На обособени места ще има и слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще е с раздрана, най-вече висока облачност. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, в северните региони - до 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 17 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната залязва в 2 ч. и 01 мин. и изгрява в 12 ч. и 33 мин. Фаза: два дни след първа четвърт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР