снимка: БулфотоНад Черноморието ще е предимно облачно.Около обяд от запад

...
снимка: БулфотоНад Черноморието ще е предимно облачно.Около обяд от запад
Коментари Харесай

До 13 градуса в понеделник

снимка: Булфото

Над Черноморието ще е най-вече облачно.

Около обяд от запад преваляванията ще спрат, облачността бързо, само че за малко ще намалее.

През нощта южният вятър ще се усили и ще е сдържан, основно в Източна България и северно от планините и мощен. Ще бъде облачно, в западните и планинските региони с превалявания от дъжд. Утре преди обяд превалявания от дъжд ще има и в останалата част от страната, само че след обяд ще стопират, най-късно в източните региони. Облачността бързо, само че единствено краткотрайно, ще намалее. Ще е към момента относително топло, преобладаващите минимални температури ще са сред 4° и 9°, оптимални - сред 8° и 13°. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще стартира да нахлува леден въздух и температурите ще се намаляват.

В планините до обяд ще е най-вече облачно, с превалявания от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. Около обяд от запад преваляванията ще спрат, облачността бързо, само че за малко ще намалее. Преди обяд ще духа мощен до плевел вятър с южна съставния елемент, след обяд краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. След обяд ще има и превалявания от дъжд, които до вечерта ще спрат. Вятърът ще е най-вече мощен от юг, след обяд за малко ще се ориентира от запад-северозапад и ще е сдържан. Максималните температури на въздуха ще са 10°-13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР