снимка: БулфотоНад Черноморието облачността ще е значителна и на места

...
снимка: БулфотоНад Черноморието облачността ще е значителна и на места
Коментари Харесай

До 13 градуса в неделя. На места ще вали

снимка: Булфото

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд.

Температурите ще се намаляват и минималните ще са сред минус 1° и 4°.

Атмосферното през нощта ще се покачва и ще е доста по-високо от междинното за месеца. През деня ще бъде без основна смяна.

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна, в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд, на обособени места в Предбалкана и североизточните региони ще е подправен със сняг. Утре над Западна България облачността ще е раздрана, а над останалите региони ще е по-често забележителна. На обособени места в Източна България ще превалява дъжд, преди обяд подправен със сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Температурите ще се намаляват и минималните ще са сред минус 1° и 4°, а оптималните – сред 8° и 13°.

Над масивите от Централна и Източна България облачността ще е забележителна, а над Рила и Пирин - променлива. На доста места в Стара планина и Родопите ще има превалявания от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад и ще продължи да нахлува леден въздух. Максималната температура на височина 1200 метра към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР