Снимка: БулфотоМощна колона от таксита ще блокира Пловдив в понеделник,

...
Снимка: БулфотоМощна колона от таксита ще блокира Пловдив в понеделник,
Коментари Харесай

Таксита блокират Пловдив заради брутално убийство

Снимка: Булфото

Мощна колона от таксита ще блокира Пловдив в понеделник, 26 март. Водачите на жълти коли излизат на митинг в отбрана на своята сигурност по време на работа. Поводът е бруталното ликвидиране на таксиметров водач в русенското село Николово в средата на март. Това заяви за Марица.бг ръководителят на Националната асоциация за отбрана правата на таксиметровите водачи Георги Ряпов.

„ Днес внесохме съобщение в община Пловдив за митинга, който ще бъде съпроводен с шествие по улиците на града “, съобщи Ряпов.

Според предварителните проекти таксиджиите ще паркират колите си в понеделник по обяд на пространството пред зала „ Чайка “ до стадион „ Пловдив “. Предвидено е шествието им да потегли из Пловдив към 14,30 ч.

Колоната от жълти коли ще мине по бул. „ Васил Априлов “, „ Христо Ботев “, Сточна гара, бул. „ Цар Борис Трети Обединител “ и „ Шести септември “.

Възможно е по време на митинга с сътрудниците да отправим към властта настояванията си за подобряването на нашата сигурност и условия на труд, добави още Георги Ряпов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР