Снимка БулфотоМножество вторични трусове бяха регистрирани в Турция след земетресението

...
Снимка БулфотоМножество вторични трусове бяха регистрирани в Турция след земетресението
Коментари Харесай

161 труса разлюляха Турция! Много жители прекараха нощта на палатки

Снимка Булфото

Множество вторични земетресения бяха регистрирани в Турция след земетресението в турската област Денизли, съобщи БНР. Земетресение с магнитуд 5,5 по Рихтер разклати региона през вчерашния ден.

Турската работа по изключителните обстановки заяви, че от 21:45 часа през вчерашния ден до 06:59 часа тази заран са били регистрирани 161 слаби вторични труса в региона. Трусовете са били с магнитуд сред 1,1 и 3,5 по скалата на Рихтер.

Вчера сутринта община Аджъпаям в област Денизли беше разтърсена от земетресение с магнитуд 5,5. Общият брой на вторичните земетресения от през вчерашния ден сутринта насам е над 375. Някои от жителите на най-тежко засегнатия регион прекараха нощта на палатки.

Вчера по здрач министърът на благоустройството заяви, че 22 души са били леко ранени, а общо 278 къщи и селски икономически постройки са били наранени. От тях съществени са вредите върху 139 постройки, по-леко наранени са 132 здания, а 7 здания са рухнали. Това е доста повече от в началото оповестените данни за наранени единствено няколко десетки здания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР