Снимка БулфотоМинистрите ще продължат работа, след като пропуснаха един ден

...
Снимка БулфотоМинистрите ще продължат работа, след като пропуснаха един ден
Коментари Харесай

Служебният кабинет заседава в 10 часа

Снимка Булфото

Министрите ще продължат работа, откакто пропуснаха един ден заради неприятни аргументи. Служебният кабинет ще заседава от 10.00 ч. Вчерашното постоянно съвещание на Министерския съвет бе отсрочено заради инцидента със самолета МиГ-29 край Шабла. На място пристигнаха премиерът Стефан Янев и министърът на защитата Георги Панайотов.

Очаква се кабинетът да дефинира ръководител на Националната комисия за битка с трафика на хора и национална точка за контакт по Механизма за господство на правото.

Правителството ще направи и промени в решение на Министерския съвет от 2017 година за основаване и образуване на активността на непрекъснато настоящ междуведомствен координационен механизъм за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване, написа Novini.bg.

Президентът Румен Радев пък  ще взе участие в София в конференцията " Инициативата " Три морета " - сред геополитическата борба и прагматичния натурализъм ". Във форума ще вземат участие специалисти по геополитика и интернационалните връзки. Организатори са Институтът за стопанска система и интернационалните връзки и Фондация " Фридрих Еберт ".

Вчера президентът също приказва за случая с нашия изтребител. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР