снимка: БулфотоМинималните температури ще са около минус 11 градуса. Максималните

...
снимка: БулфотоМинималните температури ще са около минус 11 градуса. Максималните
Коментари Харесай

Много студено време днес

снимка: Булфото

Минималните температури ще са към минус 11 градуса. Максималните няма да надвишават 2-3.

През нощта облачността ще понижава и до сутринта над по-голямата част от страната ще се обясни. В множеството региони ще е съвсем безшумно, в североизточните и по Черноморието с до сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 11° и минус 6°. През деня ще бъде слънчево с повече облаци над североизточните региони. Ще духа слаб, в Северна България - до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред минус 3° и 2°.

Над планините облачността ще понижава до най-вече слънчево. В утринните часове тук-там по високите елементи на планините от Западна България към момента ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Студено време с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 8°, на 2000 метра - към минус 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, повече облаци ще има над северното крайбрежие, където ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 2°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 17 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 29 мин. Луната изгрява в 11 ч. и 03 мин. и залязва в 23 ч. и 00 мин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР