снимка: БулфотоМаксималните температури ще са предимно между 21° и 26°.През

...
снимка: БулфотоМаксималните температури ще са предимно между 21° и 26°.През
Коментари Харесай

Отново дъжд в неделя

снимка: Булфото

Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 26°.

През нощта на места ще продължи да превалява

Това оповестиха за Агенция  от Националния институт по метеорология и хидрология ( Национален институт по метеорология и хидрология ). До сутринта преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, тук-там до най-вече ясно  време . Ще духа слаб юг-югоизточен  вятър .

Утре преди обяд ще доминира слънчево  време . Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали дъжд и ще прегърми.

В Източна България ще продължи да духа слаб югоизточен  вятър , в Западна България  вятър ът ще се ориентира от запад-северозапад.

И през идващите дни въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Повече слънчеви часове ще има заран. След обяд и до среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Ще има краткотрайни превалявания, тук-там съпроводени с гръмотевици, с друг обсег и активност.

В началото на седмицата ще се усили югозападният  вятър  и с него едва ще се затопли, преваляванията ще са на релативно малко места. Във вторник  вятър ът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и  температури те ще се намаляват, изначало в Северна България, в средата на седмицата - в цялата страна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР