Снимка БулфотоМакар военното напрежение на границата с Украйна да намаля,

...
Снимка БулфотоМакар военното напрежение на границата с Украйна да намаля,
Коментари Харесай

Лавров: Скоро ще обявим враждебните държави на Русия. Критериите са ясни

Снимка Булфото

Макар военното напрежение на границата с Украйна да понижа, Съединени американски щати и Русия са надалеч от разбирателството. 

Руското държавно управление скоро ще показа лист с недружелюбни страни: критериите са ясни, няма да отнеме доста време, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за организация РИА Новости.

На 15-и април Съединените щати постановиха нови наказания против Русия, които засягат 32 лица и сдружения. Санкциите също по този начин не разрешават на американските финансови институции да купуват съветски държавни облигации след 14-и юни. Освен това Вашингтон разгласи, че експулсира 10 съветски дипломати от страната.

На идващия ден Министерството на външните работи на Руската федерация разгласи ответни ограничения, измежду които бяха съразмерно експулсиране на американски дипломати, преустановяване на активността на американски фондове и неправителствени организации, следени от Държавния департамент, и възбрана за осем сегашни и някогашни американски чиновници да влизат в Руската федерация за неопределен срок.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР