Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов прие философски порожението на

...
Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов прие философски порожението на
Коментари Харесай

Каракачанов: ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“

Снимка Булфото

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов одобри метафизичен порожението на изборите. Въпреки че се очакваше неговата партия да влезе в новото Народно заседание, най-вероятно това няма да се случи.

Здравейте, съратници. Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не е обявила дефинитивни данни, само че прогнозата е, че Вътрешна македонска революционна организация няма да има посланичество в 45-ия парламент. Това написа във " Facebook " водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, представен от Novini.bg. 

Благодаря на всички, които гласоподаваха. Благодаря на всички, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация . Благодаря, че и за Вас „ България е над всичко “ и водещo в решенията Ви и преди всичко е националният интерес.  Искам да подсигурявам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за Вътрешна македонска революционна организация, че ние няма да Ви предадем! Дори отвън Народното събрание Вътрешна македонска революционна организация с всички сили ще отстоява ползите Ви, за които работихме и последните четири години – приходи, семейство, сигурност.

Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – тъй като там компромис на никаква цена не трябва да има!

Горе главите, другари! Не бива да унивате! Вътрешна македонска революционна организация не завоюва тази борба, само че занапред следва „ войната “ – а тя е за най-ценното – България.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР