Снимка: БулфотоКубрат Пулев скочи на Антъни Джошуа. Той смята, че

...
Снимка: БулфотоКубрат Пулев скочи на Антъни Джошуа. Той смята, че
Коментари Харесай

Кобрата изригна мощно срещу Джошуа

Снимка: Булфото

Кубрат Пулев скочи на Антъни Джошуа. Той счита, че британецът е нахален и нерешителен и го дефинира като човек с психически проблеми. В изявление за Betway Insider blog Пулев съобщи, че за него е без значение къде ще се бие, даже това да е на територията на Англия, написа Gong.bg.

“Световният първенец продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, само че считам, че без проблем можем да се бием до края на годината и тъкмо за това се приготвям ", съобщи Кобрата. 

Няма значение къде и по кое време, аз съм подготвен. Последното, което чухме, е 5 декември, а Лондон е любимец да одобри дуела. Смятаме, че са избрали този вид, тъй като него го е боязън да се бие отвън Лондон. Аз мога да се удрям на всички места. Готов съм, гладен съм и знам, че ще победя.

Той сигурно е доста добър боксьор, международен първенец е, само че също по този начин има и доста пробойни в играта му, които мога да употребявам, с цел да го победя. Според мен той има проблем с душeвността ", добави българинът.

Това ще бъде победа за моята страна. България в никакъв случай не е имала международен първенец в тежка категория и това ще бъде победа освен за мен, само че и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя в действителност благополучен ", приключи Кобрата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР