Снимка БулфотоКогато за първи път чух за Еразъм, си помислих:

...
Снимка БулфотоКогато за първи път чух за Еразъм, си помислих:
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Ако младите се чувстват европейци в България, няма да емигрират

Снимка Булфото

Когато за първи път чух за " Еразъм ", си помислих: " Това ли измислиха в Европейския съюз – стратегия да си вървят на посетители ". Сега, когато натрупах опит, осъзнах за какво това е най-полезната стратегия на Европейския съюз, осъзнах какъв брой е значим този дизайн на програмата. Защото ние живеем обвързвано, ще се усещаме пълноценни европейци, в случай че сме по-свързани, в случай че пътуваме повече. Това сподели при откриването на конференция за програмата " Еразъм+ " министърът наобразованието и науката Красимир Вълчев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Много е значимо с изключение на да се усилят средствата, по-голяма чааст от подвижностите да бъдат не със Северозападна, а с Югоизточна Европа. Убедени сме, че това ще бъде най-предпочитаната дестинация в идващите години, съобщи Вълчев.

Ние постоянно сме били част от европейската цивилизация, би трябвало ни още известно време и позитивно икономическо развиване. Ако ние създадем по този начин, че младежите да се усещат по-свързани, да се усещат европейци в България, няма смисъл да емигрират. Свързаността ще ни помогне да бъдем по-пълноценни европейци, а " Еразъм " работи за това, сподели още просветителният министър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР