Снимка: БулфотоКазах му, г-н президент, ако ме беше извикал в

...
Снимка: БулфотоКазах му, г-н президент, ако ме беше извикал в
Коментари Харесай

Пендаровски: Казах на Радев, че ако ме беше извикал за цар Самуил, никога нямаше да дойда

Снимка: Булфото

Казах му, господин президент, в случай че ме беше извикал в София да приказваме за цар Самуил, в никакъв случай нямаше да дойда. След като ме викате за такава тематика, която е тематика на 21 век, а не на 10, 15 или 19 век, аз пристигам и постоянно ще пристигам. Правителството и аз сме разполагаем 24 часа в денонощието, с цел да обсъждаме тематики, за които жителите ни избраха. Това сподели президентът Стево Пендаровски за българския си сътрудник Румен Радев, откакто беше поканен в София да участва на откриването на газовия интерконектор сред Гърция и България, написа Локално.

Пендаровски добави, че " желае да се върне към това, което беше преди най-малко две години, т.е. чистият европейски дневен ред и критериите за влизане в Европейски Съюз ".

- Не желаеме да приказваме за история или да оставим историята да господства какво би трябвало да вършим, че сме определени на тези години. Мисля, че в София има схващане в този смисъл, само че ще забележим дали на следващия ден след изборите ще има политическо държавно управление. Знаете, че техническите държавни управления имат стеснен потенциал и пълномощия, сподели президентът в изказване пред македонските медии.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР