Снимка: БулфотоКато маневра за оцеляване и задържане на властта -

...
Снимка: БулфотоКато маневра за оцеляване и задържане на властта -
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Само ДПС мълчи за Велико Народно събрание, защото идеята е тяхна

Снимка: Булфото

Като маневра за оцеляване и задържане на властта - по този начин от " Демократична България " разясниха вчерашното изказване на премиера, в което той предложи правенето на нов главен закон, написа banker.bg.

Според съпредседателя военачалник Атанас Атанасов привикване на Велико национално заседание не е належащо, а предложенията могат да бъдат осъществени и със законодателни промени:

“Този ход, който предприе Борисов, е най-силното доказателство за неговата взаимозависимост от това задкулисие, което се господства от Движение за права и свободи. Последните 24 часа само мълчи Движение за права и свободи, тъй като концепцията и тяхна. И Борисов на процедура е представител на това задкулисие, което ръководи “.

Най-добрият излаз за България в актуалната политическа рецесия е незабавната оставка на държавното управление и предварителни избори, разяснява водачът на Демократична България Христо Иванов.

Той напомни, че митингът желае оставка и отговорност от основния прокурор, а по думите му в препоръчаните от премиера промени няма никакви гаранции, че мандадът на обвинител номер 1 ще бъде преустановен:

“Едното нещо, за което няма нищо значително е статутът на основния прокурор. Цинична машинация, изключително във връзка с младежите, в които другояче Борисов се кле през вчерашния ден, четейки текст, написан от различен. Искаме избори! “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР