Снимка: БулфотоКървав инцидент с непълнолетни изправи на крак обществото в

...
Снимка: БулфотоКървав инцидент с непълнолетни изправи на крак обществото в
Коментари Харесай

Момче намушка с нож 13-годишно момиче в Казанлък

Снимка: Булфото

Кървав случай с малолетни изправи на крайник обществото в Казанлък.

Замесени са възпитаник на 14 години и момиче на 13 години.

На 24.10.2020г., в 17:13 часа, в Районно ръководство на МВР-Казанлък посредством телефон 112 е получено известие от Р.З. от с.Скобелево, общ.Павел Баня, че доведената му щерка му Д.Г., на 13-години, е намушкана с нож в гърдите в двора на къщата им. Пристигналият на място екип на полицията е открил лицето Т.И. на 14-години от с. Скобелево, за който е открито, че след спор с Д.Г. в двора на къщата на доведеният ѝ татко, я е намушкал с нож в региона на гърдите, написа Novini.bg.

При превозването на Д.Г. от екипа на Спешна помощ към гр. Казанлък, същата почива в колата за спешна помощ.

Т.И. е арестуван по Закона за Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа и по случая е формирано досъдебно произвеждане по реда на чл.212, ал.2 от Наказателно процесуалния кодекс (НПК), като поради непълнолетието на причинителя, според чл.194, ал.1, т.1а от Наказателно-процесуален кодекс следствието се организира от следовател от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Надзора и управлението на следствието се прави от Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Назначаени са съдебно-медицинска, психолого-присхиатрична и ДНК експертизи, и следва през днешния ден – 25.10.2020г. Т.И. да бъде притеглен като обвинен за закононарушение по чл.116, ал.1, т.4 по отношение на чл.115 по отношение на чл.63, ал.1 от Наказателния кодекс – за съзнателно ликвидиране на малолетно лице.

След привличането на лицето като обвинен, същият следва да бъде арестуван с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора за период от 72 часа, с оглед внасяне на искане в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР