снимка БулфотоКамелия Нейкова беше единствената професионална и грамотна кандидатура за

...
снимка БулфотоКамелия Нейкова беше единствената професионална и грамотна кандидатура за
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Камелия Нейкова беше единствената професионална и грамотна кандидатура за ЦИК

снимка Булфото

Камелия Нейкова беше единствената професионална и грамотна кандидатура за ръководител на Централната изборна комисия. Това разяснява адв. Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри, вън! ", предава организация " ".

" След 12-годишен едноличен диктат,  ГЕРБ се сетиха, че сме народна власт, саботирайки демокрацията. Явно процесът на осъзнаване, че ГЕРБ изгубиха и ще не престават да губят ще бъде дълъг и комплициран за тях. Всички ние би трябвало да довършим борбата, която започнахме ", разяснява Хаджигенов.

" Не сме предложили ние Камелия Нейкова. Идеята беше добра, доколкото това е единствената професионална и грамотна кандидатура. Кандидатурата на Ципов не дава отговор на условията на закона. На него не му доближават към 3 месеца юридически стаж. Това, което направихме ние, не е предложение, а по-скоро подканяне. Както виждете, предложението се направи публично от " ИТН ". То беше признато без никакви възражения, доколкото няма спор за професионализма. Какъвто имаше за кандидатурата на ГЕРБ от вида политическо магаре да сложим, ще го изберем ", сподели още той.

На въпрос дали са провеждани предварителни диалози, Хаджигенов заяви, че той не е взел участие в такива и добави, че в последна сметка кандидатурите са били обществени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР