Снимка БулфотоИзлязоха нови резултати от социологически проучвания за изборите. Изборите 2

...
Снимка БулфотоИзлязоха нови резултати от социологически проучвания за изборите. Изборите 2
Коментари Харесай

Маркет Линкс: ГЕРБ-СДС ще е първи на изборите с 22,5%, БСП взема 14,5%, ИТН – 13,5%

Снимка Булфото

Излязоха нови резултати от социологически изследвания за изборите. 

Изборите " 2 в 1 “ за президент и парламент ще подтикват изборната интензивност. Това демонстрират резултатите от най-новото социологическо изследване, финансирано и осъществено взаимно от БТВ и " Маркет ЛИНКС “.

То е извършено измежду 1076 лица над 18 година в страната в интервала 14-20 септември 2021 година, по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета.

Общо 77% дават отговор, че ще гласоподават, а 14 на 100 – няма да отидат до изборните секции на 14 ноември. 9% от запитаните към момента се двоумят.

Ако изключителните парламентарни избори бяха през днешния ден, над 22,5% от деклариралите, че ще гласоподават биха избрали обединението ГЕРБ-СДС. Това демонстрира растеж в резултата им.

Всяка една от идващите 4 обединения има капацитет да бъде втора политическа мощ поради дребната разлика сега, съгласно социолозите. Българска социалистическа партия получава 14,5 на 100.

" ИТН “ и " Демократична България “ – надлежно с 13,5% и 11,9%. Формацията на Кирил Петков и Асен Василев събира към 11% поддръжка.

Според изследването, тя черпи своя запас от множеството политическите сили, като се изключи Движение за права и свободи, само че и от негласували на последните избори. За Движение за права и свободи биха дали своят вот 9,8% от интервюираните. " Изправи се БГ! Ние идваме “ е изгубила част от поддръжката си и е в рисковата зона към 4%, написа plovdiv24.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР