Снимка БулфотоИлияна Йотова отправи ясно послание към българския народ. Няма по-сериозна,

Снимка БулфотоИлияна Йотова отправи ясно послание към българския народ. Няма по-сериозна, ...

Йотова: Да бъдем заедно като българи и да работим за добруването на БългарияСнимка Булфото

Илияна Йотова отправи ясно послание към българския народ. 

Няма по-сериозна, по-голяма и по-важна цел от България - това трябва да запомним, каза вицепрезидентът Илияна Йотова в приветствието си към присъстващите на Учредителното събрание тази вечер в НДК на Инициативния комитет, който издига президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат като независими кандидати на изборите на 14 ноември.

Единението не е просто сбор, не е някаква аритметика, то не е защото сме се събрали в една зала, не е защото се чувстваме само съпричастни. То е една невидима нишка от аз, ти, ние заедно. Затова дайте да не похабяваме тази дума, да я употребяваме само тогава, когато разбираме смисъла и съдържанието й, и когато знаем, че сме на прав път и можем да творим добри дела, каза в словото си Йотова.

Тази вечер аз не казвам "ние с президента Радев сме пред вас", не казвам "ние сме зад вас", аз казвам - "ние сме заедно с вас", каза вицепрезидентът Илияна Йотова. Имаме една обща цел, една обща воля и едно общо желание - да бъдем заедно като българи, да имаме самочувствието на българи и да работим за хубавата българска дума "добруването" на България, добави тя, пише Novini.bg.

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg