Снимка БулфотоИлияна Йотова отправи ясно послание към българския народ. Няма по-сериозна,

...
Снимка БулфотоИлияна Йотова отправи ясно послание към българския народ. Няма по-сериозна,
Коментари Харесай

Йотова: Да бъдем заедно като българи и да работим за добруването на България

Снимка Булфото

Илияна Йотова насочи ясно обръщение към българския народ. 

Няма по-сериозна, по-голяма и по-важна цел от България - това би трябвало да запомним, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в приветствието си към присъстващите на Учредителното заседание довечера в НДК на Инициативния комитет, който издига президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат като самостоятелни претенденти на изборите на 14 ноември.

Единението не е просто общ брой, не е някаква аритметика, то не е тъй като сме се събрали в една зала, не е тъй като се усещаме единствено съпричастни. То е една невидима нишка от аз, ти, ние дружно. Затова дайте да не похабяваме тази дума, да я използваме единствено тогава, когато разбираме смисъла и наличието й, и когато знаем, че сме на прав път и можем да творим положителни каузи, сподели в словото си Йотова.

Тази вечер аз не споделям " ние с президента Радев сме пред вас ", не споделям " ние сме зад вас ", аз споделям - " ние сме дружно с вас ", сподели вицепрезидентът Илияна Йотова. Имаме една обща цел, една обща воля и едно общо предпочитание - да бъдем дружно като българи, да имаме самочувствието на българи и да работим за хубавата българска дума " добруването " на България, добави тя, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР