Снимка БулфотоГинка Върбакова повтори думи от пресконференции на ГЕРБ и

...
Снимка БулфотоГинка Върбакова повтори думи от пресконференции на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Вече няма съмнение кой стои зад Гинка Върбакова

Снимка Булфото

Гинка Върбакова повтори думи от конференции на ГЕРБ и към този момент никой няма подозрение кой стои зад нея. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от bTV.

Тя отговори на думите на Върбакова от съвместното заседание на парламентарните комисии по енергетика и надзор над службите за сигурност, че щом Нинова пита как може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ, тя в същия гръб задава въпроса „ А по какъв начин може млада дама, от село Крушовица, на 28 години, да си купи „ Техноимпекс “?, очевидно визирайки водача на социалистите.

„ Техноимпекс “ не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка, не им бърка в джоба и да им изважда парите за сметките за ток. Нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност. Това е огромната разлика – сподели Нинова. – Ако някой до през вчерашния ден се е съмнявал кой стои зад Гинка от Пазарджик, мисля че по-късно изрича не към този момент няма подозрение – тя повтори едно към едно изявления от конференции на ГЕРБ. Буквално. Написани. Дори не ги беше запомнила, благата, просто ги прочете “.

От Българска социалистическа партия категорично отрекоха да са имали интерес към договорката за ЧЕЗ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР