Снимка БулфотоЕлитен наш лекар коментира ваксинацията у нас. Той обясни

...
Снимка БулфотоЕлитен наш лекар коментира ваксинацията у нас. Той обясни
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Бих препоръчал всички ваксини. Важно е възможно най-много хора да се ваксинират

Снимка Булфото

Елитен наш доктор разяснява имунизацията у нас. Той изясни по какъв начин може да се пребори една болест.

 

" Рестриктивните ограничения дават отражение върху мнението на обществото, поражда се неодобрение, съмнение, в това число към имунизациите. Антиваксърските настроения са рожба на демокрацията, хората имат право да си мислят каквото желаят, само че истината, че заразните заболявания се борят с медикаменти, ограничения и ваксина ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS доктор Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС.

" Всяка последваща ваксина, която идва в България, ще се популяризира с по-добра логистика. Защото към този момент ще има опита от първата и втората ваксина ", уверен е той.

" През цялата зараза съм контактувал с болни хора, нямам концепция дали съм го минал, само че всички ограничения в моя кабинет се съблюдават ", показа лекарят.

" За мен са значими хората, които желаят да се имунизират. До момента множеството мои пациенти са показали предпочитание да преминат през процедурата ", добави той.

" Бих предложил всички ваксини. Важно е допустимо най-вече хора да се имунизират ", безапелационен бе експертът.

Според доктор Брънзалов не е редно учениците да се образоват от вкъщи, изключително за практичните занятия и е значимо да се откри баланс сред ограниченията и ефикасното образование, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР