Снимка БулфотоЕдин от влиятелните хора в ГЕРБ обяви любопитна новина,

...
Снимка БулфотоЕдин от влиятелните хора в ГЕРБ обяви любопитна новина,
Коментари Харесай

Дончев: Възможно е Бойко Борисов отново да бъде предложен за премиер

Снимка Булфото

Един от авторитетните хора в ГЕРБ разгласи любопитна вест, обвързвана с първия човек в партията. Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев позволява водачът Бойко Борисов още веднъж да бъде препоръчан за министър председател, само че не изключва ГЕРБ да излъчи и заместника му Даниел Митов, който излъчи и в 45-ия парламент, въпреки и несполучливо.

" За всяка министерска позиция, даже и за министър-предстедател, имаме повече от един вероятен претендент. Това значи огромен човешки запас. Даниел Митов беше номинацията ни за министър председател в границите на изтеклия парламент, допустимо е още веднъж да е той. Възможно е да е и титулярът на партията. Всичко зависи от куп фактори ", сподели Дончев пред Нова телевизия.

По думите му не ГЕРБ е в политическа изолираност, а върви атомизация на политическия живот и никоя политическа мощ не желае да работи с другите.

Помолен да направи оценка в каква степен глобите на Съединени американски щати против шестима българи по закона " Магнитски " унищожават репутацията на ГЕРБ, Дончев отговори, че действието на Съединени американски щати отразява " дневния ред на обществото - това, което се разяснява по медиите, улиците кьошетата ". Според него " страната търпи упрек, че дневният ред на обществото явно не е станал в цялостна мяра дневен ред на институциите ". Дончев не разпозна водача си Борисов като " сегашния политически водач ", подкупван от предприемача Васил Божков, който е един от глобените и самичък свидетелства, че го е правил.

Дългосрочният резултат ще е, че всяка политическа мощ ще е деликатна с кои изявени хора с високи приходи работи, заключи Дончев.

По мотив митингите пред Съдебната палата с искане за оставка на основния прокурор Иван Гешев той разяснява, че проблемите на правосъдната система прекомерно се персонифицират с личността на сегашния основен прокурор, който е определен по надлежния ред. " На някои политически сили целият смисъл на съществуването е да бъдат против някой - против Гешев, против Борисов ", сподели Дончев.

На въпроса кой е записал Борисов, отговори с " От къде да знам " и добави, че мнозина имат чувство, че са били подслушвани, само че са нужни и доказателства.

Дончев дефинира служебния кабинет като мощно политизиран, настоящ със размах, все едно че ще ръководи 10 години. " Има фигури, които знаят какво вършат, и други, които не знаят друго, с изключение на да се оплакват от всеки. Много ми се желае да свършат и някаква работа ", сподели някогашният вицепремиер, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР