Снимка БулфотоДвет от големите ни телевизии обвиниха Слави Трифонов в

...
Снимка БулфотоДвет от големите ни телевизии обвиниха Слави Трифонов в
Коментари Харесай

БНТ и БТВ обвиниха Слави Трифонов в лъжа за случая Илчовски

Снимка Булфото

Двет от огромните ни малките екрани упрекнаха Слави Трифонов в неистина. Това стана, откакто Трифонов даде първото си изявление пред национална медия - БНР. Това стана в предаването " Политическо неточно " с водещ Петър Волгин. " Медиите не са свободни. Виж последния случай със Светослав Илчовски. Целият интернет е взривен от комисията на Манолова, а националните медии се вършат, че го няма. След като е допустимо, какво да приказвам на хора, които са в положение незабавно да стопират, да преиначават да редактират. Начинът на изложение е в интернет, тъй като там си изцяло свободен. Това е въпрос на избор ", съобщи Трифонов в изявлението си за БНР.

" Това изказване въобще не е правилно. Ако господин Трифонов има поради, че това е тематика табу, не е по този начин. И това елементарно може да бъде тествано. Още при първото съвещание на комисията имаше репортаж на Иво Никодимов, по-късно в новинарските излъчвания през вчерашния ден в 18 и 20 часа излъчихме какво се случва, Арман Бабикян гостува по тематиката в предаването " Още от деня ", а най-после тематиката бе разисквана и в " Панорама ". Всички тези репортажи и вести могат да бъдат видени и на уеб страниците ни bnt.bg и bntnews.bg. Наблюдавам по какъв начин в последно време в обществените мрежи обстоятелствата се подменят ", разяснява пред  " "  шефката на новините и настоящите излъчвания в Българска национална телевизия Мариела Драголова.

" bTV следи и отразява в детайли случая " Илчовски " от самото му начало, през всичките минали дни. Специално през вчерашния ден тематиката беше централна както в централната ни емисия вести, по този начин и в късната такава, като продължи и през днешния ден в ефира на " Тази събота и неделя ". Всичко е изчерпателно проследено и на уеб страницата ни btvnovinte.bg, като цялата поредност от материали надлежно е споделена и в обществените ни мрежи. Накратко - тематиката е обширно отразена посредством всичките ни канали ", разясниха от частната медиа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР