Снимка: БулфотоДвамата български граждани, заявили, че искат да напуснат китайския

...
Снимка: БулфотоДвамата български граждани, заявили, че искат да напуснат китайския
Коментари Харесай

МВнР: Двамата български граждани, излетели от Ухан, пристигнаха в България

Снимка: Булфото

Двамата български жители, декларирали, че желаят да изоставен китайския град Ухан по отношение на разпространяването на новия короновирус, дойдоха от Франция в България, оповестяват от Министерство на външните работи.

Те кацнаха на летище „ София “ на борда на военно-транспортния аероплан „ Спартан “, съпроводени по време на полета от екип на Военно-медицинска академия. Сънародниците ни ще останат под карантина във ВМА, написа nova.bg.

Днес следобед българите дойдоха от Ухан в град Истр, Франция, на борда на френски аероплан, с който в границите на общоевропейска интервенция от Ухан бяха изведени 251 души от разнообразни националности.

Министерството на външните работи посредством посолствата ни в Пекин и Париж, както и Генералното ни консулство в Шанхай, спомага за заминаването на българските жители от Китай и за сполучливото им идване в България.

" Общоевропейската интервенция по улеснение на задгранични жители, в това число и българските, да изоставен Ухан бе проведена от Франция в съдействие с управляващите на Китай ", се споделя още в известието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X× <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР