Снимка БулфотоДумите на Борисов са по-цинични и от тези на

...
Снимка БулфотоДумите на Борисов са по-цинични и от тези на
Коментари Харесай

Нинова: Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов - той избра властта и парите пред състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките

Снимка Булфото

Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов - той избра властта и парите пред състраданието към заболели деца и съпричастието към тъгата на майките. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в профила си в обществената мрежа " Facebook " по отношение на митингите на майките на деца с увреждания, създалата се обстановка при патриотите и стабилността на кабинета, написа Блиц.

" Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов. Днес той съобщи, че няма да изиска оставката му, тъй като ще падне държавното управление. Между състраданието към заболели деца и съпричастието към тъгата на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите ", написа Нинова. По думите й по този метод той поддържа казаното от вицепремиера.

" Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ същинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е значимо единствено да са на власт и да си разпределят постове и поръчки. Премиерът още веднъж погазва всевъзможни етични и конституционни правила, потвърждавайки, че в случай че не ръководи той, в случай че президентът Радев направи длъжностен кабинет, ще последва безпорядък. Това е ред, открит от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата страна. По-голям безпорядък от това, което в този момент прави Борисов, няма по какъв начин да има ", написа още във " Facebook " водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР