снимка: БулфотоДокументите могат да се намерят във всяко военно окръжие.Министерството

...
снимка: БулфотоДокументите могат да се намерят във всяко военно окръжие.Министерството
Коментари Харесай

Министерството на отбраната търси кандидати за военна служба за 195 длъжности

снимка: Булфото

Документите могат да се намерят във всяко военно окръжие.

Министерството на защитата търси претенденти за военна работа за 195 длъжности във формированията на Сухопътните войски. Документи, се подават до 23 април. Конкурсът ще е през юли.

Изтича срокът за подаване на документи за кандидатстване в Националната гвардейска част. Конкурсът за гвардейци беше разгласен при започване на януари, предава БНР.

Националната гвардейска част е оповестила общо 60 вакантни длъжности. 50 от местата са за гвардейци. А едно от значимите условия остава най-малко приблизително обучение, годни за военна работа претенденти, душевен пригодни, да не осъждани.

Майор Милен Кирилов, който дава отговор за персоналния състав в Гвардейската част изясни преди време, че претендентите би трябвало да не са навършили 40 години все още на сключване на контракта.

Той напомни, че документите могат да се намерят във всяко военно окръжие.

„ Самостоятелно ги попълня, отива до поделение на Военномедицинска академия и там му дефинират физическата валидност “

По данни на министерството за 43 места за военни в Съвместното командване на специфичните интервенции документи са подали 170 души. 94 претенденти са се явили.

Наскоро в разбор за положението на армията началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов регистрира, че през 2020-а са били оповестени състезания за приемане на военна работа за 1771 длъжности, назначени са 881 военнослужещи. Конкурсите за 607 от длъжностите ще приключат през актуалната година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР