снимка: БулфотоДо 20 градуса на места днес.Очаква ни много приятен

...
снимка: БулфотоДо 20 градуса на места днес.Очаква ни много приятен
Коментари Харесай

В края на деня температурите ще започнат да се понижават, идват и дъждове

снимка: Булфото

До 20 градуса тук-там през днешния ден.

Очаква ни доста прелестен ден.

И през днешния ден ще остане извънредно топло за края на февруари с оптимални температури сред 15° и 20°. Преди обяд ще е най-вече слънчево, тук-там с мъгли. След обяд от север облачността ще се усилва и тук-там в североизточната половина от страната ще превали дъжд. С сдържан и мощен вятър ще стартира да нахлува по-студен въздух и през нощта против неделя на доста места в Североизточна България и в Предбалкана дъждът ще премине в сняг, предава бНТ.

В планините ще доминира слънчево време. Максималните температури на височина 1200 метра ще бъдат към 11°, на 2000 метра - към 3°.

След обяд от север облачността ще се усилва и до вечерта тук-там ще превали дъжд, над 2000 метра - сняг. Ще духа мощен северозападен вятър и температурите ще стартират да се намаляват.

В неделя облачността ще е по-често забележителна, на обособени места, основно в Централна и Източна България, ще има и слаби превалявания от дъжд и сняг. С продължаващото захлаждане температурите ще се намалят доста.

В понеделник облачността ще е най-вече забележителна, а в североизточните региони и в планините ще превали слаб сняг.

Във вторник ще бъде съвсем без превалявания. Ще стартира стопляне, което ще продължи и в сряда, когато ще бъде и най-вече слънчево.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР