снимка: БулфотоДнес над Западна и Централна България ще е слънчево,

...
снимка: БулфотоДнес над Западна и Централна България ще е слънчево,
Коментари Харесай

Облачно, но без валежи в неделя

снимка: Булфото

Днес над Западна и Централна България ще е слънчево, повече облаци ще има над източните региони. Ще е съвсем безшумно. Минимални температури - сред минус 4° и 1°;максимални сред 6° и 11°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Над планините облачността ще се раздра и намалее, в масивите от Западна България до слънчево. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи и мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

В понеделник облачността ще е променлива, над доста региони намаляваща до най-вече слънчево. Дневните температури ще се покачат.

През идващите два дни ще прониква по-студен въздух, повече ще се намалят температурите в Северна България. Облачността ще се усили, ще има и валежи.

Във вторник дъжд ще завали в крайните западни региони, към вечерта ще минава в сняг.

В сряда ще превали и в останала част от страната, в Северна България и по високите полета на Западна ще има и дъжд, и сняг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР