снимка БулфотоДнес изтича срокът за подаване на данъчни декларации към

...
снимка БулфотоДнес изтича срокът за подаване на данъчни декларации към
Коментари Харесай

Днес е последният ден, в който може да подадете декларацията си в НАП

снимка Булфото

Днес изтича срокът за подаване на данъчни заявления към Национална агенция за приходите.

 Най-предпочитани от данъкоплатците са авансово попълнените данъчни заявления, налични посредством личен идентификационен код, разяснява пред БНР представителят на данъчните Росен Бъчваров.

" Полунощ е крайният вероятен период, в който могат да се заявяват приходите от 2020 година по електронен път с безплатния личен код на Национална агенция за приходите или с електронен автограф. Но нашият съвет е да не се подава данъчна декларация директно преди среднощ, тъй като нещо се обърка. Времето за реакция ще е незадоволително, " сподели Бъчваров.

Годишна данъчна декларация подават лицата, получили възнаграждения през 2020 година, даже и в случай че данъкът им е удържан в цялостен размер от платеца. Земеделските стопани и лицата, които през предходната година са получили приходи от наем, непринудено обезпечаване или обезпечаване, дивиденти и ликвидационни дялове от източник в чужбина, също би трябвало да попълнят формуляра.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР