Снимка БулфотоДиректорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе убит

...
Снимка БулфотоДиректорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе убит
Коментари Харесай

Жестоко убийство разтърси Сърбия! Разстреляха с 5 куршума в гърдите и главата директора на Авто-мото съюз

Снимка Булфото

Директорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе погубен през вчерашния ден след свада на неговия секретар и самия палач Предраг Джурджев с други работещи в съюза, оповестяват сръбските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

По информация на вестник " Блиц " Джурджев се скарал с един от чиновниците, а Бутулия се присъединил, с цел да спре кавгата и да ги успокои. Тогава Джуджев извадил револвер и прострелял Бутулия с пет патрона, четири в гърдите и пети в главата. След това напуснал кабинета и влезнал в друго помещение, където, смутен, се самоубил с изстрел в челото.

Секретарката на Бутулия чула стрелбата и се втурнала към кабинета на началника си, само че когато видяла въоръжения си сътрудник, в суматоха скочила от прозореца на кабинета, който се намира на първия етаж.

Тя не е потърпевша, защото е скочила от към два метра височина. Джуржев /43/ умрял на място, а Бутулия умрял по-късно от раните си в болничното заведение макар опитите да бъде реанимиран. Бутулия бе на 43 години, татко на четири деца. Той беше и ръководител на круба по хандбал на " Цървена звезда ", а от 2014 година и заместител ръководител на Хандбалния съюз на Сърбия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР