Снимка: БулфотоДепутатите ще обсъдят на второ четене промените в Закона

...
Снимка: БулфотоДепутатите ще обсъдят на второ четене промените в Закона
Коментари Харесай

Утре НС ще обсъди на второ четене промените в Закона за забрана на химическото оръжие

Снимка: Булфото

Депутатите ще обсъдят на второ четене измененията в Закона за възбрана на химическото оръжие и за надзор на токсичните химически субстанции и техните прекурсори, написа novini.bg.

Това планува първа точка от проектопрограмата за работа на Народното събрание на следващия ден - в последния пленарен ден преди лятната почивка, която съгласно правилника на Народното събрание, е в интервала 1 - 31 август.

В проектопрограмата са включени още вторите гласувания на измененията в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и тези в Закона за съсловната организация на магистър-фармацевтите.
Второто гласоподаване на промените в Закона за физическото образование и спорта също е в дневния ред за работа на Народното събрание.

Очаква се още Народното събрание да прегледа и Проект на решение за разпределяне на държавна парична премия за особени заслуги към българската страна и нацията.

Предвиден е и парламентарен надзор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР