Снимка: БулфотоДепутатът на Има такъв народ Тошко Йорданов се обърна

...
Снимка: БулфотоДепутатът на Има такъв народ Тошко Йорданов се обърна
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към ГЕРБ: Онова нещо, което беше Ваш президент, спря желанията ни от референдума

Снимка: Булфото

Депутатът на " ИТН " Тошко Йорданов се обърна към сътрудниците си от междинната част на Народното събрание, където стоят ГЕРБ, с думите: " Ще приказвам простичко, с цел да ме разберете междинната част на залата ".

" Да, ние инициирахме мажоритарния избор през 2016 г. Онова нещо, което беше Вас президент, спря желанията ни от референдума ", добави Йорданов, представен от " Евроком ".

" Или ще има предварителни избори, или този парламент ще има дълъг живот, само че отново ненапълно. Вероятността за предварителни избори е голяма. Ако се отиде на тях по Вашия анормален избирателен кодекс ще има фалшификации, напън и боязън. Не сме минали през почтени избори, в случай че се отиде на предварителни избори, желаеме те да бъдат ", сподели още Йорданов.

" Ако се стигне до предварителни избори, те би трябвало да бъдат почтени и би трябвало да има нов избирателен кодекс ", добави депутатът от Има Такъв Народ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР