снимка: БулфотоДа изчакаме да се завърти ролетката, която ще започне

...
снимка: БулфотоДа изчакаме да се завърти ролетката, която ще започне
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: Възможно е, ако Слави Трифонов предложи правителство, да получи 240 гласа

снимка: Булфото

Да изчакаме да се завърти ролетката, която ще стартира бързо да се върти през идната седмица ", каза Петър Курумбашев.

ГЕРБ е формалният победител, а " ИТН " е неофициалният победител на тези избори. Това мнение изрази Петър Курумбашев - политик, предприемач и един от основателите на студентска стратегия " Ку-ку " в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов.

Нито една политическа мощ няма предпочитание да направи коалиция с формалния победител и безусловно всички - и тези от митинга, и тези от статуквото, и новите, споделиха, че биха дали поддръжката си за " ИТН ".

Даже, леко почнах да се тормозя, тъй като Слави Трифонов, получавайки поддръжка от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи има заплахата, в случай че предложи държавно управление да получи 240 гласа, което ще е резултат, отговарящ единствено на достиженията на Българска комунистическа партия преди 1989 година Това е малко притеснително от гледна точна на демокрацията, тъй като едно такова държавно управление няма да има съпротива, изясни Курумбашев.

Който жигосва това, че Слави е от " Ку-ку " да внимава, тъй като от " Ку-ку " има и двама представители в ГЕРБ - Любо Дилов и Радо Чолаков. Те апропо бяха представители на Комсомола в " Ку-ку ", добави Курумбашев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР