Снимка БулфотоБСП искат вот, за който не са подготвени. Това

...
Снимка БулфотоБСП искат вот, за който не са подготвени. Това
Коментари Харесай

Сидеров отсече: БСП не са готови за вота на недоверие

Снимка Булфото

Българска социалистическа партия желаят избор, за който не са готови. Това сподели водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров в ефира на Българска национална телевизия, съобщи вести.бг.

„ Не ми липсва Народното събрание. Моите сътрудници там са 6 индивида и те ще вземат своето решение. Българска социалистическа партия желаят избор, за който не са готови. Този избор е четвърти. Имаше за корупция, за опазване на здравето, за сигурност, в този момент е за водата. За водата би трябвало да се върнем доста обратно и да си дадем сметка, че от 40 години не са поправяни водопроводите, а някъде не са и поставени. България беше една едва развита страна до 40-те години. После при социализма много неща се направиха. Урбанизира се страната, само че не задоволително. Сега продължаваме да употребяваме неща, които са издигнати през 70-те или 80-те години, като през 80-те западнаха нещата, тъй като започнаха перестройки и другарят Живков към този момент не можеше да отдели толкоз внимание на тези проблеми “, уточни Сидеров.

„ Българска социалистическа партия би трябвало да подлага на критика себе си, тъй като по-късно не направиха това, което би трябвало да се направи – държавнически да се поддържат водопроводи и инфраструктура. Занимавахме се през последните 30 години с какво ли не. То беше деполитизация, махане на петолъчки и впрочем, а в действителност трябваше да изправим водопроводите и да създадем живота на хората по-удобен. Сега виждаме, че стартират течовете. Една система в случай че не се поддържа, тя се скапва. Няма по какъв начин едно държавно управление или две да се оправят единствено в своя мандат с тези проблеми “, сподели още водачът на „ Атака “.

По думите му е изчислено, че към 12 милиарда лева ще коства подмяната на всички водопроводни мрежи в България. „ Тази сума не е толкоз огромна. Ако американците си платят базите от 2006 година това са 6 милиарда евро – нищо работа за Брюксел. Ако всички тези, които държат някакви концесии или бизнеси в България, си заплащат тук, тези пари ще се съберат. Обират ни, ограбват ни хипермаркети, молове, електроразпределения. Всичко това е в ръцете на задгранични компании, които извличат облага от България. Ние не сме небогати, нас ни ограбват. Тези 6 милиарда евро могат да бъдат тук отделени от колонизацията на България и да изправим тези водопроводи. Трябва да има едно държавно управление, което да тропне по масата и да каже: „ Прекратяваме златната концесия, прекратяваме ЕРП-тата, които сега се държат от една непозната страна. Чехия държи българското електроразпределение “, добави той.

Според Сидеров от „ Атака “ няма да гласоподават срещу държавното управление. „ Зададохме на Българска социалистическа партия 4-5 фундаментални въпроса и те няма по какъв начин да отговорят на тях. Те се отнасят за цялостната идея за ръководство на България. Ние сега сме колониална страна. Знам, че е мъчно да излезеш от този статут и да отидеш към по-самостоятелна политика. Българска социалистическа партия не дава отговор на тези въпроси.

Става дума за правила, които ние имаме откогато Политическа партия „ Атака “ е основана. Част от тях са, в случай че може България да бъде по-самостоятелна страна и да не ляга пред всеки един огромен брат. Тези въпроси сме ги поставяли и пред ГЕРБ. Те споделят, че не могат да вдигнат приходите. Могат да си купуват държавни самолети за милиони, само че не могат да вдигнат приходите или да построят болничното заведение в Ямбол, която спря да работи, тъй като се оказа, че някакви 8 млн. не могат да бъдат преведени “, уточни Сидеров.

„ В българския парламент равнището на политиката доста спадна. Нивото е толкоз ниско, че не можеш да запомниш кои са били в Народното събрание. Оцеляването на държавното управление не е в ръцете на „ Атака “. Това беше показано в обособени трудове и информации. Хубав облик е, само че не е правилно, тъй като ГЕРБ са си подготвили нещата и няма да паднат със или без нашите гласове. Въпросът е в това, че тези, които сега сякаш се бият, са две страни на еднакъв орден. И ГЕРБ, и Българска социалистическа партия ползват една и съща политика. Убеден съм, че в случай че Българска социалистическа партия са на власт, те няма да трансформират генерално политиката на България, тъй че тя да излезе от своя колониален статус. Тя би трябвало да се еманципира малко от външните въздействия и от това да бъде обирани. Пари има, само че ни ги измъкват под носа “, сподели още водачът на „ Атака “.

„ Всичко в България е в ръцете на непознати компании. България не създава нищо. За това би трябвало да помислят и Българска социалистическа партия, и ГЕРБ. Трябва да се развие нещо, което да бъде българско произвеждане и технология. Имаме фрагменти и доста надарени хора, които могат да се включват в това произвеждане, а освен да изнасяме суровина. Това го вършат развитите страни. Ние се държим като страна от Третия свят. Трябва да сложим въпроса по какъв начин да бъдем софтуерно добре стояща страна. Кризите идват, когато нямаш визия “, добави той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 бачо Кольо (преди 19 секунди) Рейтинг: 3039 | Одобрение: 1049 Тоя постоянно е бил "фурнаджийска лопата ". Колкото повече,толкова повече! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР