снимка БулфотоБез достъп до електронните услуги на НАП ще останат

...
снимка БулфотоБез достъп до електронните услуги на НАП ще останат
Коментари Харесай

НАП предупреди: На празниците хората няма да имат достъп до електронните услуги

снимка Булфото

Без достъп до електронните услуги на Национална агенция за приходите ще останат потребителите на системата от 24 до 27 декември, оповестиха от приходната организация. Причината е, че в този интервал ще се извърши оптимизация на системата. Потребителите няма да имат достъп до портала за електронните услуги на Национална агенция за приходите за два часа на 27.12.2020 година от 10.00 до 12.00 ч., заяви ведомството на Галя Димитрова на уеб страницата си, съобщи.

За интервал от 24 часа – от 10.00 ч. на 26 декември до 10.00 ч. на 27 декември ще има закъснение при връщането на резултатите от обработка на подадени заявления, уведомления по член 62 от КТ и претенции за издаване на удостоверения.

На 24 декември сред 10.00 и 12.00 ч. ще има закъснение при връщането на резултатите от обработка на подадени VIES заявления, а от 10.00 ч. до 14.00 ч. на 27 декември - на подадените справки-декларации и дневници по Закона за налога върху добавената стойност (ЗДДС).

За два часа - от 01.00 ч. до 03.00 ч. през нощта на 25 декември ще бъде спрян достъпът и обработката на данни от фискалните устройства с отдалечена връзка и Интегрираните автоматизирани системи за ръководство на комерсиалната активност /ИАСУТД/.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР