Снимка БулфотоАпелативният специализиран наказателен съд ще разгледа мярката за неотклонение

...
Снимка БулфотоАпелативният специализиран наказателен съд ще разгледа мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Гледат мярката за неотклонение на Митьо Очите

Снимка Булфото

Апелативният профилиран углавен съд ще прегледа мярката за неотклонение на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите.Заседанието на Апелативният спецсъд ще се организира на 21 февруари. Очите е с мярка непрекъснат арест, постановена му преди няколко дни – на 16 февруари, откакто беше екстрадиран от Турция, заяви в резюме.бг.

Той беше арестуван в Истанбул още на 4 август 2018 година, само че екстрадиран у нас едвам преди няколко дни. На 2 август 2018 година, при зрелищна акция на Министерство на вътрешните работи беше разрушена ръководената от него група за рекет, палежи и побоища.Освен Очите в групата взели участие и общински съветници от Несебър и Бургас - Бенчо Бенчев и Пейко Янков. Бенчев беше арестуван, а по-късно пуснат под парична гаранция от 50 000 лв.. Общинарят стана клиент на прокуратурата за това, че е укрил в Турция и Гърция несебърския необут. Янков пък взел участие в изнудване, за което се събират данни към този момент 2 години, както за палеж и присъединяване в проведена незаконна група.Пред спецмагистрати Димитър Желязков се оплака от влошено здравословно положение и сподели, че бил в Турция за обзор, тъй като бил опериран там.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР