Снимка БулфотоАпелативният съд в Белград отмени първоинстанционната присъда от една

...
Снимка БулфотоАпелативният съд в Белград отмени първоинстанционната присъда от една
Коментари Харесай

Отмениха присъдата на вдовицата на Милошевич, ще има нов процес

Снимка Булфото

Апелативният съд в Белград анулира първоинстанционната присъда от една година затвор на вдовицата на Слободан Милошевич и някогашна председателка на партията Югославска левица Миряна Маркович, оповестиха сръбските организации. През юни предходната година Миряна Маркович бе наказана на една година затвор откакто бе упрекната, че през 2000 година е оказала въздействие върху държавна комисия да даде нелегално държавен апартамент на бавачката на нейния внук, заяви Българска телеграфна агенция.

``
реклама

С днешното решение на съда е подредено процесът да се повтори пред Висшия съд в Белград и да бъдат отстранени всички нарушавания на наказателната процедура. Апелативният съд реши, че с произнасянането на присъдата се е стигнало до основни нарушавания на наказателната процедура, както и че е бил прибавен закон, който не е можело да бъде прибавен.

Също по този начин остава неразбираемо за какво първоинстанционният съд не е решил, че наказателното дело е остаряло, откакто Миряна Маркович е упрекната, че е направила закононарушението през септември 2000 година

Присъдата е произнесена след съвсем 15 години от началото на наказателната процедура и след над 100 правосъдни съвещания. Миряна Маркович бе съдена задочно, защото е недостъпна за правосъдните органи на Сърбия. През 2005 година за нея бе издадена интернационална заповед за арест.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР