Снимка БулфотоАлексей Навални най-после стъпи на родна земя. Новината в

...
Снимка БулфотоАлексей Навални най-после стъпи на родна земя. Новината в
Коментари Харесай

Самолетът с Навални на борда кацна в Москва

Снимка Булфото

Алексей Навални най-сетне стъпи на родна земя. Новината сега е съществена в международните медии.

Пътническият аероплан, на чийто ръб се намира съветският опозиционен водач Алексей Навални, кацна довечера на летище " Шереметиево " в столицата Москва, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на свои хора на борда.

Самолетът на съветската самолетна компания " Победа ", който излетя през днешния ден следобяд от Берлин, трябваше по разписание да кацне към 19.20 ч. (18.20 ч. българско време) на друго московско летище - " Внуково ".

То обаче затвори за идващи полети малко преди този момент и той бе пренасочен към " Шереметиево ".

По-рано съветските сили за сигурност задържаха на " Внуково " десетки последователи на Навални, които бяха пристигнали, с цел да го посрещнат.

Според публицист от Франс прес, който се намира на борда на самолета, водачът първо съобщил, че кацането ще се забави с 30 минути поради " механически проблем ". След това той уведомил пасажерите, че самолетът ще кацне на летище " Шереметиево ", а не на " Внуково ".

Навални се завърна в Русия за първи път откакто през август бе токсичен и откаран за лекуване в Германия.

Руският опозиционер се качи на аероплан за родината си, макар че управляващите оповестиха, че ще го арестуват незабавно откакто дойде по обвиняване, че е нарушил изискванията по условната си присъда, написа Българска телеграфна агенция.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР