Снимка: Булфото58-годишният Атанас Г., който бе привлечен като обвиняем за

...
Снимка: Булфото58-годишният Атанас Г., който бе привлечен като обвиняем за
Коментари Харесай

Атанас, който уби брутално приятелката си във Варна, си го получи. Съдът реши...

Снимка: Булфото

58-годишният Атанас Г., който бе притеглен като обвинен за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост, към този момент е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, откакто Варненският областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура във Варна.

Досъдебното произвеждане е било формирано, откакто на 8 против 9 август тази година след сигнал е било открито тялото на 51-годишната Йорданка А. в дома й в кв. „ Аспарухово “, написа Блиц.

Жената е била убита след нечовечен побой от мъжа, с който живеела на фамилни начала неотдавна. Двамата се срещнали в обществените мрежи и решили да се съберат за живеят дружно.

Атанас Г. дошъл от Пазарджик и се нанесъл в дома на убитата жена. След задържането му той е тестван за алкохол и резултатите са посочили 3,30 промила алкохол в кръвта му. До момента 56-годишният обвинен не е признал виновността си.

Определението на Варненския областен съд, с което е била взета най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража, на Атанас Г., предстои на обжалване пред Апелативния съд.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: