снимка Булфото20 години затвор отсъди Софийски градски за Викторио Александров,

...
снимка Булфото20 години затвор отсъди Софийски градски за Викторио Александров,
Коментари Харесай

20 години затвор за Викторио Александров, убил приятелката си и едногодишната си дъщеричка

снимка Булфото

20 години затвор отсъди Софийски градски за Викторио Александров, откакто бе приет за отговорен за гибелта на приятелката си Дарина и щерка си, която бе едвам на една годинка, заяви Novini.bg.

15 години Викторио получава за убийството на Дарина и 20 за това на щерка си. 1 година му бе дадена за това, че е принудил таксиметровия водач със мощ да го качи в колата и да откара, след което убива детето си.

Вчера прокуратурата изиска пожизнен затвор без право на подмяна за подсъдимия. На първа инстанция съдът обаче постанови присъда от 20 години затвор при непоколебим режим.

Викторио ще би трябвало да изплати и кръвнина на почерненото семейство на убитата Дарина. Той ще би трябвало да покрие и разноските по делото.

Вчера Викторио се призна за отговорен за осъщественото закононарушение. Днес след прочитане на присъдата му той резервира безмълвие. 

Близките на убитите майка и щерка обаче останаха потресени от присъдата. Коментираха, че след 20 години той ще излезе от пандиза и може още веднъж да извърши закононарушение. Както към този момент се знае фамилията на Дарина разкри, че е било заплашвано персонално от Викторио. Лелята на Дарина пък се разплака в зала и разяснява, че присъдата е насмешка. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР