снимка БулфотоВ България при стриктно спазвани мерки и в същото

...
снимка БулфотоВ България при стриктно спазвани мерки и в същото
Коментари Харесай

Премиерът: Българите не усещат, че има епидемия

снимка Булфото

„ В България при прецизно спазвани ограничения и в това време – най-либералните в Европа, поддържаме резултати, които дават опция на хората да живеят обикновено.

Българите не усещат, че има пандемия, така както в другите европейски страни. Така че, да продължим по този метод ”, е отбелязал министър председателят Бойко Борисов, съобщи.

В рамките на съвещанието на кабинета министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов е докладвал на премиера настоящата обстановка в страната. „ По отношение на основаната организация за мобилните екипи, през днешния ден имаме декларирани потребности от Ахтопол, където сме изпратили мобилен екип от РЗИ-Бургас, а други два екипа са в селата над Велико Търново – в Хаинбоаз. Там също през днешния ден стартира имунизация ”, е показал здравният министър. Ангелов е добавил, че всички кметове в страната са осведомени за опцията за поръчка за мобилни екипи и здравните управляващи им спомагат оптимално бързо.

Премиерът Бойко Борисов е изразил увереност, че макар провокациите, подбудени от пандемията, Европейската комисия ще предприеме нужните дейности за обезпечаването на ритмични доставки от ваксини.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР