Снимка БулфотоСлед милиционерското училище в Пазарджик веднага започнах работа в

...
Снимка БулфотоСлед милиционерското училище в Пазарджик веднага започнах работа в
Коментари Харесай

Младен Маринов разкри с какъв въпрос го посрещнала жена му след министерското назначение

Снимка Булфото

" След милиционерското учебно заведение в Пазарджик незабавно започнах работа в Министерство на вътрешните работи. Това са 28 години в системата. Аз не съм се занимавал с нищо друго. Емоцията е обяснима. Целият ми умишлен живот е Министерство на вътрешните работи. Притесняват ме огромните упования към мен. Те ме карат да се активизирам. " Това сподели в утринния блок на Нова ТВ новият министър на вътрешните работи Младен Маринов, представен от Блиц.

" Семейството ми постоянно ме е разбирало. Дъщеря ми е на 23, синът ми на 18 - положителни деца. Дефицитът, който съм основал с отсъствието ми у дома, брачната половинка ми го е компенсирала. ", споделя той.

" Сега още повече ли ще липсваш от у дома? ", Това на смешка ме пита жена ми, когато коментирахме новия ми пост. Тази позиция има ограничавания на персоналната независимост. ", споделя Маринов.

" С премиера всяка сряда се вършат оперативки. Аз това предложение го одобрих като продължение на работата в екипа. Не мога да откажа предлагането на Борисов ", изяснява той.

" При предлагането, което ще се направи за основен секретар на Министерство на вътрешните работи всичко ще бъде по законов път. Искам да встъпя в служба, да направя съответните разбори и тогава да подхваща дейности. Няма сделка да съгласуваме с Обединени патриоти поста. Нямам период за назначение на основен секретар. Не съм приказвал с съответен човек за поста. Сондирал съм отзиви. Има служба заместник-главен секретар. В момента той извършва функционалностите на основен секретар. Това е Георги Арабаджиев ", безапелационен е новият вътрешен министър.

По мотив рецензиите на президента Румен Радев към кандидатурата му за вътрешен министър той уточни: „ Всеки има право на мнение и на оценка, аз стъпвам на обстоятелствата ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР