Снимка: Булфото Поводът за недоволството е острият тон на президента

...
Снимка: Булфото Поводът за недоволството е острият тон на президента
Коментари Харесай

Петков за имунитета на Борисов: Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка

Снимка: Булфото

Поводът за недоволството е острият звук на президента към ПП-ДБ по време на връчването на втория мандат за сформиране на кабинет.

Снимка: Булфото

Депутати от " Продължаваме промяната " също участват. Сред тях Даниел Лорер и съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев.

" Вярвам в същинското правораздаване, само че това правораздаване не би трябвало да е бухалка ". Така Кирил Петков разяснява въпроса за поискания от прокуратурата имунитет на Бойко Борисов.

Асен Василев съобщи, че сега сме на кръстопът и се спуска нова " Желязна завеса " в Европа:

" Нова " Желязна завеса ", която разделя Европа на две. Европа - свободна, демократична, просперираща или Европа на някогашния Съюз на съветските социалистически републики. И място на страни, които желаят да стоят на оградата няма. Трябва да изберем и решим какъв е българският народен интерес. Да сме в просперираща, свободна и демократична Европа или да се върнем назад в Съветския съюз ", сподели още той.

Снимка: Булфото

Протестиращи носят флагове на България, на Европейския съюз и на Украйна.

Снимка: Булфото

На митинга са и представители на гражданското придвижване " Боец ", които събират подписи за премахване на Румен Радев от президентския пост.

Снимка: Булфото

Организаторите на мероприятието са несъгласни с дейностите на президента. Според тях, той от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските ползи. Те пишат, че няма да разрешат да се превърнем в Беларус.

След като показаха недоволството пред президентството, протестиращите минаха по жълтите павета и стигнаха до " Орлов мост ".

Снимка: Булфото

По-рано през днешния ден от " Продължаваме Промяната " поддържаха митинга и приканиха всички, които могат да дойдат пред президентството.

Очаква се на следващия ден в 8 часа да има и контрапротест пред Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР