Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след оставката на генералния

...
Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след оставката на генералния
Коментари Харесай

Жотева: Ще поканя Силвия Великова и Петър Волгин да заемат длъжността на оттеглилия се директор на БНР

Снимка Булфото

" Петел " следи какво се случва след оставката на генералния шеф на БНР. 

Председателят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева изрази страдание за подадената от Андон Балтаков оставка: " Съжалявам доста, че е взел такова решение и скърбя доста за всичко, което му се е случило и което го е принудило да вземе това решение ".

Молбата на Андон Балтаков ще бъде прегледана на съвещание в петък. На него ще бъде несъмнено кой ще извършва длъжността, до момента в който в тримесечен период бъде определен нов общоприет шеф на БНР, уточни Бетина Жотева:

" Като занапред мога да кажа, че първите хора от БНР, на които аз ще се обадя персонално, с цел да ги поканя да поемат длъжността, са госпожа Силвия Великова и господин Петър Волгин ", съобщи ръководителят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева.

По-рано през днешния ден Андон Балтаков оповести, че се отдръпва от поста. Той е подал молба до Съвета за електронни медии да бъде предварително преустановен договорът му за ръководство от 6 август, като се стимулира с " надълбоко персонални " аргументи.

" Заедно постигнахме доста в програмен, административен и финансов аспект ", декларира Андон Балтаков.

Той показва вяра, че Съветът за електронни медии ще подбере началник, " който не е привързан с политически или стопански ползи и който ще продължи работата по трансформацията ", написа обстоятелства.бг.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР