Снимка: БулфотоНе знам дали протестите ще увеличат избирателната активност, но

...
Снимка: БулфотоНе знам дали протестите ще увеличат избирателната активност, но
Коментари Харесай

Желязков: България излезе като най-бедната от соцлагера, не може сега всичко да е подредено

Снимка: Булфото

" Не знам дали митингите ще усилят изборната интензивност, само че сигурно ще усилят силата на партийните ядра на обичайните партии – ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Патриотите. Новообразуващите се партии няма да имат време да го създадат ".

Това съобщи пред Нова тв транспортният министър Росен Желязков.

" Правителството е дотолкоз устойчиво, доколкото е устойчиво парламентарното болшинство, което сега е устойчиво ", разяснява още Желязков, написа burgas24.bg.

Той съобщи още, че в случай че държавното управление изкара мандата си и се провеждат избори след 7 месеца, на тях ще има машинно гласоподаване. Със длъжностен кабинет това не би било допустимо.

" В закона е казано, че на идващите избори би трябвало да има машинно гласоподаване ", изясни Желязков.

" В края на мандата е естествено да се чака неодобрение. То се натрупва при всяко ръководство. Голяма част от протестиращите са младежи, живели през по-голямата част от живота си с 3 държавни управления на Бойко Борисов, имали са опция да учат на открито – Берлин, Хага, Лондон, Париж. Очакват в България същия спретнат свят. Няма по какъв начин да стане за една страна, която единствено преди 30 години излезе като най-бедната от социалистическия лагер ", разяснява министърът.  

" Има обективни претенции, има и претенции, които целят основаването на безпорядък, има и неадресирани претенции. Всяко едно от тях заслужава внимание ", смята Росен Желязков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР