Снимка БулфотоНаучаваме от медиите, че на територията на НС се

...
Снимка БулфотоНаучаваме от медиите, че на територията на НС се
Коментари Харесай

Партия Атака се оплака, от медиите научили за коалиционния съвет

Снимка Булфото

" Научаваме от медиите, че на територията на Народно събрание се е състоял непълен съдружен съвет сред ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Към народните представители от " Атака " никой не е отправил покана за наличие. Според осведомителни източници на срещата е била наранена и тематиката за размера на минималната пенсия ", обявиха от партията, съобщи вести.бг.

" Атака " напомня, че държи предизборните обещания от 2017 година на патриотичната коалиция за минимална пенсия да бъдат изпълнени колкото може по-скоро.

Със страдание установяваме, че от страна на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация сходно желание отсъства.  И в диалога с огромния им съдружен сътрудник не са упорствали за това.

Ако представител на " Атака " беше поканен на срещата, щеше да упорства за съблюдаване на обещанието от 300 лева минимална пенсия, с цел да не бъдат лъгани гласоподавателите ", обявиха от партията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР