Снимка: БулфотоИнцидентите до момента са около 50 като най-радостната новина

...
Снимка: БулфотоИнцидентите до момента са около 50 като най-радостната новина
Коментари Харесай

„Пътна полиция”: Катастрофите в страната до момента са към 50

Снимка: Булфото

" Инцидентите досега са към 50 като най-радостната вест е, че нямаме съществено потърпевши, няма починали хора при тези произшествия. Това сподели на брифинг контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ", съобщи " Фокус ".

" През нощта падна мразовит дъжд, след това на който станаха много неприятни произшествия. Наблюдавахме повече произшествия в Западна България. Катастрофата на автомагистрала " Тракия ", която знаете, на Северната скоростна дъга също се случиха някои произшествия, в резултат на заледяванията на пътищата ", сподели той.

" На " Тракия " придвижването беше извънредно затруднено. Но в този координационен център успяхме да създадем организация, тъй че да не се случат повече такива произшествия. Бяха спрени тежките товарни коли на Пазарджик, Пловдив, с което бяха ангажирани доста чиновници. Но се справихме със обстановката. Току-що получихме информация, че придвижването се възвръща поетапно ", изясни инспекторът.

Той добави, че може би най-натоварено е към София. " На Благоевград имахме случай, на Автомагистрала " Струма " два обособени произшествия с обърнати тежки камиони. Там също няма потърпевши тежко. Но неприятното в тези обстановки е, че е нужно доста време да се извади тази техника, стопират се пътищата, което основава компликации за останалите участници ", сподели Близнаков.

Инспекторът акцентира, че са задействани всички налични екипи. " Всички полицейски сили бяха ангажирани, на 100 %, с което се оправиха доста добре ", добави той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР