Снимка: Булфото“Хората усещат, че анонсът, който Борисов направи днес /б.р.

...
Снимка: Булфото“Хората усещат, че анонсът, който Борисов направи днес /б.р.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов анонсира оттеглянето си

Снимка: Булфото

“Хората усещат, че анонсът, който Борисов направи през днешния ден /б.р. вчера/ със своята фотография във Фейсбук, че е време за неговите решения, алармира, че сме достигнали до някаква граница “.

Това съобщи нощес водачът на " Да, България " Христо Иванов, написа fakti.bg.

" Това, което е несъмнено, е, че Орлов мост надви, възвръщането на контрола на хората над това място, построяването на барикадите, изигра психическа роля. Ще забележим какво ще разгласи на следващия ден Борисов, само че това, което е несъмнено, е, че " Орлов мост " надви. Това е границата, която минаваме. Сега завършва ръководството на един министър председател под въздействието на Пеевски. Случайност е, че се споделя Борисов, а не Орешарски. В последните месеци се загуби всякаква разлика сред тях. Трябва да си даваме сметка какво следва оттук насетне.

Ако на следващия ден /б.р днес/ Борисов в действителност направи очевидното и даде път, и регистрира обстоятелството, че жителите победиха, доста хора ще се опитат да си припишат този резултат. Никой не трябва да прави това - нито политиците, нито уредниците. " Орлов мост ", митингът е дело на жителите, които отхвърлиха да се приберат и при всяка нова скотщина излизаха с още повече решителност и още по-голямо болшинство. Онези, които излязоха под дъжда. Всичко го направиха жителите и единствено жителите. Никой не трябва да се пробва да се проектира върху това дело ", съобщи още някогашният правосъден министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР