Снимка Булфото, архивЗдравният министър бе попитан дали ще бъде наложена

...
Снимка Булфото, архивЗдравният министър бе попитан дали ще бъде наложена
Коментари Харесай

Проф. Ангелов пред Евроком: Ако има сигнали, че Борисов не носи маска, ще бъде глобен

Снимка Булфото, списък

Здравният министър бе запитан дали ще бъде наложена санкция на премиера за неносене на маска. Министърът на опазването на здравето не глобява, не издава актове. Ако има сигнали, ще бъде санкциониран. Така отговори на следващ въпрос на " Евроком " здравният министър проф. Костадин Ангелов по тази причина дали министър председателят Бойко Борисов ще бъде санкциониран за неносене на маска.

Както е известно, преди дни Бойко Борисов беше сниман в Хаджидимово без маска и в тясна непосредственост с хора, които желаеха да се снимат с него. На въпрос на телевизия " Евроком " за какво е бил без маска, той разяснява, че щом е на въздух надали е проблем.

" Навсякъде съм с маска, само че да ме глобят като желаят. Вече два пъти съм глобяван. Спазвам и отдалеченост. Oтблъсквам ги като се втuрнат към мен ", съобщи министър председателят Бойко Борисов, който взе присъединяване в брифинг на Националния действен щаб.

" Спазвам дистанцията. Те трябваше да глобят половината страна защо ли не, да ме глобят. Какво да направя, като се засилят против мен? ", показа Борисов, написа обстоятелства.бг.

На потегляне министър председателят посочи: " Евроком, поставям маската! ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР